FC Twente Nieuws

BREAKING: Contract Aburjania per direct ontbonden bij FC Twente

BREAKING: Contract Aburjania per direct ontbonden bij FC Twente

Giorgi Aburjania heeft het papierwerk bij FC Twente afgehandeld waardoor zijn contract per direct is ontbonden. Hiermee is FC Twente officieel verlost van de middenvelder die met een niet EU-salaris van minimaal 422.000 euro te zwaar op de begroting drukt.

De Georgisch international werd in de zomer van 2019 voor twee jaar gehuurd van FC Sevilla. Hij was één van de vele verrassingsaankopen van Ted van Leeuwen. Ondanks het hoge salaris kwam Aburjania nauwelijks in de plannen van Garcia voor. Nu de club ook te maken het met de coronacrisis was een afscheid onvermijdelijk.

Aburjania pakt donderdag het vliegtuig naar het Spaanse Oviedo en zal diezelfde dag een medische keuring ondergaan. Als er geen bijzonderheden worden opgemerkt zal hij daarna zijn handtekening zetten onder een meerjarig contract.

De Georgisch international maakt transfervrij de overstap van FC Sevilla naar Real Oviedo. Beide partijen besloten dat het beter is om het tot medio 2021 doorlopende contract per direct te ontbinden.


[google]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties