FC Twente Nieuws

BREAKING: Drie Oranje internationals verlengen contract bij FC Twente Vrouwen

BREAKING: Drie Oranje internationals verlengen contract bij FC Twente Vrouwen

FC Twente Vrouwen heeft goede zaken gedaan richting het nieuwe seizoen 2020-2021. Het heeft de drie Oranje internationals Renate Jansen, Sisca Folkertsma en Lynn Wilms een jaar langer aan de club weten te binden.

"We zijn blij dat deze drie speelsters voor FC Twente Vrouwen behouden zijn gebleven", zo laat technisch manager René Roord weten op de clubwebsite. "Dat Renate ook komend seizoen voor ons speelt is prachtig, zo’n goede speelster met zo veel ervaring is belangrijk voor elke ploeg."

"Sisca heeft zich bij ons weer ontwikkeld tot international, helaas gooide een blessure roet in het eten, maar sinds de winter is ze weer heel sterk teruggekomen."


[google]

"Lynn is een groot talent. Eigenlijk vanuit het niets is ze twee seizoenen geleden bij ons gekomen, ze heeft zich geweldig goed ontwikkeld en afgelopen jaar haar debuut voor Oranje gemaakt. We verwachten dat ze dit zal doorzetten komend seizoen.”

Woensdagavond versterkte FC Twente Vrouwen zich met de Duits jeugdinternational Maren Tellenbröker. De 19-jarige verdediger komt over van FF USV Jena dan uitkomt in de Duitse Bundesliga. Ook zij zette haar handtekening onder een contract voor één seizoen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties