FC Twente Nieuws

BREAKING: Duo verlaat FC Twente na tien jaar en tekent bij Everton

BREAKING: Duo verlaat FC Twente na tien jaar en tekent bij Everton

Siri Worm en Marthe Munsterman vertrekken bij FC Twente Vrouwen. Het duo maakt een transfer naar de Premier League, waar beide vrouwen voor Everton gaan spelen. Dat maakte FC Twente zojuist bekend op haar website.

Worm en Munsterman hebben beiden gouden jaren meegemaakt bij FC Twente. Ze werden allebei vijf keer kampioen van Nederland, wonnen twee keer de BeNeLeague en één keer de KNVB Beker. "Ik ben ontzettend blij met deze nieuwe stap in mijn carrière", zegt Worm op FCTwente.nl. "Na 10 mooie jaren bij FC Twente was ik toe aan een nieuwe uitdaging. Everton is een fantastische club in een sterke competitie. Ik hoop mij daar weer verder te kunnen ontwikkelen als voetballer en als mens. Ik wil iedereen binnen de club bedanken voor alles wat ik heb mogen meemaken, met heel veel trots heb ik voor FC Twente gespeeld."[google]

Ook Munsterman kijkt met trots terug op haar periode bij FC Twente. "Van kleins af aan ging ik al naar het stadion en ben ik supporter van FC Twente. Als jong meisje kwam in de jeugdopleiding terecht, wat voor mij echt heel bijzonder was. In Twente en met FC Twente ben ik opgegroeid en volwassen geworden. In de afgelopen 10 seizoenen heb ik alles meegemaakt."

Met haar nieuwe club is Munsterman ook heel blij. "Het is na 10 jaar voor mij een geweldige kans in de Premier League te kunnen spelen bij een grote club. Natuurlijk blijf ik de ploeg volgen en wens ik het team heel veel succes komend seizoen. Ik kan alleen maar hopen dat de supporters daar net zo geweldig zijn als hier."

Foto: Orange Pictures

[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties