FC Twente Nieuws

BREAKING: Fanstore dicht door financieel problemen Elite Group

BREAKING: Fanstore dicht door financieel problemen Elite Group

De fanstores bij het stadion en in het centrum van Enschede zijn per direct gesloten. De reden van de sluiting zijn de financiële problemen van de Elite Group, de Engelse partij die winkels in beheer heeft. Elite Group is de partij die onder andere de merken Hummel en Meyba voert.

FC Twente is verrast door het nieuws. "FC Twente vindt het uiteraard uitermate vervelend, zeker in deze periode van het jaar, dat de Fanstore gesloten is. Zodra de Fanstore weer open is, zullen wij hierover berichten."

"Sinds het seizoen 2019/2020 is de FC Twente Fanstore in handen van een externe partij. Vanwege omstandigheden bij deze partner, zijn zij genoodzaakt de Fanstore bij De Grolsch Veste en in de Enschedese binnenstad te sluiten tot nader order. De online shop is ook niet bereikbaar", zo schrijft de club op de website.

Sinds 2019 heeft FC Twente het beheer van de fanshop uit handen gegeven. Er werd een vijfjarig contract aangegaan met Elite Group dat per jaar een vast percentage aan de club af zou dragen, volgens de Tubantia ongeacht hoe goed of slecht de verkoop was.

Of de financiële problemen van Elite Group ook problemen oplevert voor FC Twente is nog niet bekend. Als de partij per jaar vooraf betaald is er voor dit seizoen niets aan de hand en kan de club eventueel op zoek naar een nieuwe partner. Betaalt Elite Group het jaarlijkse bedrag in delen, dan bestaat de mogelijkheid dan ook FC Twente financieel wordt getroffen. Het wachten is op nader bericht van FC Twente.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties