FC Twente Nieuws

Breaking: FC Twente en Genoa akkoord over Denilho Cleonise

Breaking: FC Twente en Genoa akkoord over Denilho Cleonise

De transfer van Denilho Cleonise lijkt definitief van de baan na uitblijven van een reactie van Genoa CFC. De aanvaller loopt al enige tijd mee als proefspeler en kreeg vanwege zijn goede prestaties een contract aangeboden. FC Twente dacht de aanvaller transfervrij op te kunnen pikken, maar dit bleek niet te kloppen.

Update: FC Twente en Genoa zijn er toch uitgekomen. De deadline van het aanbod van Streuer verliep woensdag, maar donderdag kwam het toch nog tot een akkoord. Als de 19-jarige aanvaller de medische keuring doorstaat kan het contract worden getekend. Later meer...

Jan Streuer liet dinsdag weten dat Genoa tot uiterlijk woensdag de tijd heeft om te reageren op het tegenbod van FC Twente. De club dacht de speler transfervrij over te kunnen nemen, maar omdat ook Genoa de speler een nieuwe aanbieding heeft gedaan zou FC Twente plots een paar ton over moeten maken.

Clubwatcher Fardau Wagenaar laat weten dat er nog altijd geen nieuws is waardoor de kans groot is dat Streuer de aanvaller moet laten gaan. Een grote teleurstelling aangezien Denilho tegen Lazio Roma nog aan de aftrap stond en afstevende op een basisplek tegen Fortuna Sittard.

[google]

Mocht FC Twente daadwerkelijk de handen aftrekken van Denilho dan is de kans groot dat de Griekse aanvaller Limnios zaterdag zijn basisdebuut gaat maken. De rechtsbuiten werd vorige week op huurbasis overgenomen van 1. FC Köln waar hij niet voorkomt in de plannen van de trainer.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties