FC Twente Nieuws

BREAKING: Huurtransfer Tighadouini naar FC Twente in afrondende fase

BREAKING: Huurtransfer Tighadouini naar FC Twente in afrondende fase

Daags voor het verstrijken van de transferwindow heeft FC Twente haar gewenste vleugelaanvaller dan toch binnen. Volgens het Spaanse AS zouden het Spaanse Malaga en FC Twente op een haar na rond zijn over de huur van Adnane Tighadouini. FC Twente-watcher Leon ten Voorde bevestigde zojuist via Twitter dat de 24-jarige buitenspeler op weg is naar FC Twente.

[google]"Tighadouini wordt jaar gehuurd van Malaga. Morgen (woensdag) medische keuring en afronding laatste details", laat de clubwatcher weten via zijn Twitter. Vorig seizoen speelde de voormalig speler van NAC Breda op huurbasis voor Vitesse waar hij in 25 eredivisiewedstrijden goed was voor drie treffers en één assist.

FC Twente Topcoach 2017-2018. Doe mee en WIN!!

De inschrijving van onze speciale ‘FC Twente topcoach competitie’ is weer van start gegaan! Stel met een budget van 49 miljoen euro jouw ideale selectie samen en laat zien dat jij de enige echte topcoach bent.

Prijzen
Net als de afgelopen jaren hebben we weer meerdere prijzen te verdelen waaronder kaartjes voor een wedstrijd naar keuze, FC Twente shirts en meer! KLIK HIER en doe gratis mee.
[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties