FC Twente Nieuws

BREAKING: Matos loopt zware blessure op en neemt afscheid van spelersgroep

BREAKING: Matos loopt zware blessure op en neemt afscheid van spelersgroep

Een flinke tegenslag voor José Matos. De linksback heeft zaterdag een zware blessure opgelopen tijdens de uitwedstrijd tegen FC Groningen. Onderzoek in Spanje heeft uitgewezen dat hij langdurig zal zijn uitgeschakeld. Hij zal gaan revalideren bij Real Madrid.

“Jose heeft vanmiddag in een emotioneel betoog afscheid genomen van de spelers”, vertelt technisch directeur Ted van Leeuwen op de clubwebsite. “José heeft in de paar weken dat hij bij de club was een fantastische indruk gemaakt op de groep."

[google]

"Zowel binnen als buiten het veld is het een geweldige jongen, hij is graag gezien in de groep. Dat hem dit overkomt komt heel hard aan. Ook bij de spelersgroep heeft zijn blessure een grote indruk achtergelaten.”

De blessure kwam voort uit een duel met de Japanner Doan. Het toeval wil dat Doan afgelopen seizoen ook al verantwoordelijk was voor de langdurige uitschakeling van aanvoerder Wout Brama.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties