FC Twente Nieuws

BREAKING: Oefenwedstrijd tegen Sparta gaat toch door mét publiek

BREAKING: Oefenwedstrijd tegen Sparta gaat toch door mét publiek

FC Twente maakte afgelopen dinsdag bekend dat de Wintermarkt die aankomende zaterdag gepland stond niet doorgaat. Dit wegens de weersomstandigheden. Daarnaast meldde de Enschedese club dat er een kans bestond dat de oefenwedstrijd tegen Sparta Rotterdam niet in De Grolsch Veste gespeeld zou kunnen, ook vanwege de weersomstandigheden.

Er zou op zaterdag 10 december 's middags een Wintermarkt plaatsvinden voor jong en oud, met aansluitend om 17:00 uur de oefenwedstrijd tussen FC Twente en Sparta Rotterdam. Er bestond twijfel over het doorgaan van de wedstrijd. Deze twijfel heeft FC Twente nu weggenomen. In een officiële mededeling maakt de club bekend dat de wedstrijd gewoon door zal gaan.

"De oefenwedstrijd tegen Sparta Rotterdam kan zaterdag in De Grolsch Veste gespeeld worden. De weersomstandigheden laten het toe dat de wedstrijd doorgaat. De wedstrijd begint zaterdag om 17.00 uur. Er zijn tot dusver 4.500 tickets verkocht voor de oefenwedstrijd", meldt de club op haar officiële website.

Daarnaast heeft FC Twente nog wat huishoudelijke mededelingen te melden. Zo worden de videowalls in De Grolsch Veste momenteel vervangen, waardoor er geen videoschermen in het stadion hangen en de speelstand en tussenstand op de led-boarding te zien zullen zijn. Daarnaast kunnen toeschouwers geen gebruik maken van de toiletten aan de zijde van het Diekman-gebouw (dit is de spoorzijde). Deze worden namelijk gerenoveerd. De supporters kunnen gebruikmaken van toiletten aan de korte zijde. Er rijden zaterdag geen pendelbussen van het terrein van de Universiteit Twente naar De Grolsch Veste.

Kaartverkoop

Tot dusver zijn er 4.500 tickets verkocht voor de wedstrijd. Voor volwassenen kost een kaartje vijf euro, voor leden van de Kidsclub en Young Reds twee euro. Een ClubCard-houder kan online maximaal vier tickets bestellen voor de duel tegen Sparta. Daarnaast is de SSU aan de spoorzijde vanaf 15:00 uur geopend op de wedstrijddag. Hier kunnen ook tickets gekocht worden.
Bestel hier je tickets.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties