FC Twente Nieuws

BREAKING: Paul van der Kraan kondigt vertrek aan bij FC Twente

BREAKING: Paul van der Kraan kondigt vertrek aan bij FC Twente

Paul van der Kraan heeft vandaag kenbaar gemaakt dat hij FC Twente na dit seizoen zal gaan verlaten. Als hij vertrekt komt er een eind aan een dienstverband van iets meer dan twee jaar. Hij kwam op 1 april 2019 over van FC Den Bosch met als taak FC Twente weer financieel gezond te maken. Hij was goed op weg, maar door de coronacrisis heeft de club het opnieuw zwaar.

Het was een zware beslissing, zo laat hij weten op de clubwebsite. "Laat ik beginnen te zeggen dat het een ontzettende moeilijke keuze is geweest. FC Twente en ik wisten dat mijn aanstelling voor maximaal een paar jaar zou zijn en ik heb de pensioengerechtigde leeftijd. Ik keer niet meer terug in een full time functie. In de bijna twee jaar dat ik hier nu werkzaam ben, heb ik FC Twente ervaren als een hele fijne club, met keihard werkende collega’s. Collega’s die het niet bepaald gemakkelijk hebben gehad.

"Ik ben onder de indruk geraakt van de betrokkenheid van de regio. Ik ervaar dagelijks de unieke hartverwarmende steun van supporters en sponsoren. Iedereen is ontzettend betrokken. Ik ga dat straks ongetwijfeld missen. Het is fijn dat de club sportief de stijgende lijn heeft ingezet en ik heb er alle vertrouwen in dat dat de komende jaren zal worden voortgezet. Financieel gaat het ook weer beter, ingezet met het herstructureringsplan dat samen met de geweldige steun van de ‘Noabers’, ‘Ambassadeurs’ en de gemeente Enschede is gemaakt."

"Het is jammer dat we door de uitbraak van het corona-virus de aanvankelijk goede cijfers moeten bijstellen. Dit is echter niet alleen wat geldt voor FC Twente, dit geldt voor het hele betaald voetbal en bijna alle andere branches. Ik weet zeker dat FC Twente ook deze moeilijke tijd overleeft. Ik blijf me tot aan het eind van dit seizoen volledig inzetten voor de club, waarbij ik de hoop niet opgeef dit seizoen nog een volle Grolsch Veste mee te maken.”

BREAKING: Paul van der Kraan kondigt vertrek aan bij FC Twente

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties