FC Twente Nieuws

BREAKING: 'Te Wierik kiest voor FC Twente'

BREAKING: 'Te Wierik kiest voor FC Twente'

In de zoektocht naar een centrale verdediger is FC Twente uitgekomen bij Mike te Wierik. De verdediger heeft een aflopend contract bij FC Groningen, maar lijkt geen intentie te hebben deze te verlengen. Volgens de Telegraaf zou de speler uit Hengevelde nagenoeg rond zijn met FC Twente.

"Voor aanvoerder Mike te Wierik ligt een contract van twee seizoenen plus een optiejaar klaar bij FC Twente", zo schrijft Robin Jongmans van De Telegraaf. "Hij zou zijn move al binnen Groningen hebben aangekondigd, de contractonderhandelingen tussen speler en club zijn in een vergevorderd stadium."

Omdat FC Twente per direct op zoek is naar een centrale verdediger probeert de club hem nu al los te weken bij FC Groningen. De vraag is of de Groningers bereid zijn om hun aanvoerder halverwege het seizoen te laten vertrekken en tegen welke prijs. Van der Kraan gaf tijdens de nieuwjaarsreceptie aan dat er een niet nader benoemd bedrag beschikbaar is voor versterkingen.

[google]

Mocht FC Twente niet tot een akkoord komen met FC Groningen dan komt er deze transferwindow een andere centrale verdediger. Dit laat clubwatcher Leon ten Voorde weten op social media.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties