FC Twente Nieuws

Brenet afwezig tijdens persdag vanwege familiesituatie

Brenet afwezig tijdens persdag vanwege familiesituatie

Speelt Brenet komend seizoen wel of niet in het shirt van FC Twente? Dit is de vraag die vele supporters en ook Jan Streuer en Ron Jans de afgelopen tijd bezig houdt. De club heeft de verdediger een aanbieding gedaan, maar hier is nog altijd geen definitief antwoord op gekomen.

Vandaag stond de persdag op het programma, het moment waarop de fotografen van de diverse media de kans krijgen de spelers te portretteren en een groepsfoto van de selectie te maken. Een betrouwbare bron laat Twente Insite weten dat de rechtsback niet aanwezig was.

Het voedt de geruchten dat Brenet op weg is naar de uitgang. Echter laat de speler ons weten dat hij er niet was vanwege een familiesituatie. Deze week moet er meer duidelijk worden over de toekomst van de back. Zijn contract loopt donderdag af en Streuer wil graag weten of hij op zoek moet naar een alternatief of niet.

Brenet wees het bod van Feyenoord vorige week af, maar er is ook interesse van het Turkse Basaksehir, de ploeg die in 2020 voor het eerst kampioen werd van Turkije. Of Brenet zelf zin heeft in een Turks avontuur is afwachten.

Brenet afwezig tijdens persdag vanwege familiesituatie

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties