FC Twente Nieuws

Brenet niet inzetbaar tegen Sparta Rotterdam

Brenet niet inzetbaar tegen Sparta Rotterdam

Slecht nieuws uit de ziekenboeg. Joshua Brenet is komende vrijdag niet beschikbaar voor de laatste competitiewedstrijd van het kalenderjaar 2022. Vrijdag reist de ploeg van Ron Jans af naar Rotterdam voor de confrontatie met de verrassing van het seizoen Sparta. De voorsprong van FC Twente bedraagt slechts drie punten.

Brenet is niet op tijd hersteld van de liesblessure die hij opliep tijdens de wedstrijd tegen Go Ahead Eagles. De kans is groot dat Luca Everink een herkansing gaat krijgen na zijn slechte invalbeurt van afgelopen zondag. Toen ging alles mis en veroorzaakte hij een strafschop waaruit in blessuretijd de gelijkmaker werd gescoord.

Naast Joshua Brenet is ook reserveaanvoerder Robin Pröpper niet inzetbaar. Hij ontving tegen de Eagles zijn vijfde hele kaart van het seizoen en is daardoor automatisch voor één wedstrijd geschorst. De verwachting is dat Julio Pleguezuelo hem gaat vervangen.

Vermoedelijke opstelling:

Unnerstall, Everink, Pleguezuelo, Hilgers, Smal, Zerrouki, Vlap, Steijn, Cerny, Misidjan en Van Wolfswinkel

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties