FC Twente Nieuws

Ingezonden: Brief aan burgemeester Onno van Veldhuizen

Ingezonden: Brief aan burgemeester Onno van Veldhuizen

Geachte heer Van Veldhuizen,

Dat het op sportief gebied slecht gaat met onze club staat als een paal boven water maar dat u uitgerekend 15 maart 2018 er voor kiest om een brief te sturen naar de supporters vereniging Vak-P met de mededeling dat er geen drankvergunning meer op komt vind ik opmerkelijk.

Ik lees me even in.... U zit met de lokale driehoek aan tafel en er word gezegd de laatste thuiswedstrijden van Fc Twente bestempelen we als risico duels.... dat u dan denkt laten we maar meteen een brief sturen is niet bepaald hoog niveau besturen. Ik zie het als olie op het vuur gooien. Even een stok zoeken om mee te slaan en straks de supporters weer de schuld geven. Snapt u dan werkelijk niet hoe onze stad in elkaar zit?

TROTS .... Dat woord word bijna in elk verhaal gebruikt. Deze stad heeft menig dieptepunt gehad. De grote brand tot vuurwerkramp maar goed voor dat u burgervader werd van deze mooie stad heeft u natuurlijk de complete historie na gekeken... Toch? Onze stad Enschede is uitgegroeid tot het kloppend hart van Overijssel. Sorry we dwalen af want als ik over Enschede praat kan ik uren door dwalen.... Mijn stad. Geboren getogen en hier ga ik dood. Echter zit ik met paar vragen.

[google]Eén daarvan is waarom u het Vak-P zo moeilijk maakt. Wat Enschede is voor Overijssel is Vak-P voor Twente. De drijvende kracht achter de club. In 2004 failliet verklaard worden. Vak-P stond er. In voor en tegenspoed. Menig sfeeractie verder, paar bekers en op 2 mei 2010 die prachtige schaal. De gemeente liep er in polonaise achteraan. Grote evenementen zoals glazen huis, de passion is mede mogelijk gemaakt door het succes van factoren van deze stad. In dat rijtje hoort Fc Twente ook thuis met die drijvende kracht Vak-P die overal scandeert 'Enschede dat is onze stad'. Die vereniging laat u nu vallen als een baksteen.

Bezint eer ge begint is dan ook mijn advies voor u. U bent en blijft een passant. Wij zijn Twente met liefde voor onze FC.

Met vriendelijke groet,

Een echte Enschedeër
[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties