FC Twente Nieuws

Brief boze Superboerin: Schaam julllie!! Ik ben woest!!

Brief boze Superboerin: Schaam julllie!! Ik ben woest!!

Zojuist kregen we deze boze brief toegezonden van een De Graafschap supporter. De dame in kwestie is het volgens ons niet helemaal eens met de huidige gang van zaken.

Hallo club FC TWENTE, zoals jullie nog blij mogen zijn nog te mogen bestaan! Jullie doen wel heel moeilijk over die milde straf, trouwens als je het een straf moet noemen. Jullie kunnen nog blijven bestaan zeg, en maar lopen te kloten met de rechters en zulke smoezen!

Wat is er mis met de Jupiler League?? Jullie moesten jullie als club schamen dat jullie er zo voor inspannen! En dat meen ik! En onze club De Graafschap maar op jullie uitspraken wachten zeker!! Ik ben woest dat jullie het niet hier bij laten. Hoeveel uitspraken van rechters en de KNVB willen jullie nog aanspannen??? Net zolang zeker tot jullie gelijk krijgen? Want jullie zijn echt helemaal zot bezig naar mijn idee.

Wij als De Graafschap zouden dat dus helemaal niet doen belachelijk!! Wie in het verleden fraude en verkeerde dingen heeft gedaan moet ook zijn straf ondergaan!! Jullie hebben in het verleden gerommeld en gedaan, en willen nou nog moeilijk doen over dat jullie nog kunnen blijven bestaan? Jullie hadden juist opgelucht adem moeten halen dat jullie nog in de Jupiler League mogen blijven!!

[google]Tjonge jonge, hoelang moet De Graafschap nog op jullie wachten. Jullie zuchten er nu al van, laat staan wij als De Graafschap zijnde. Accepteer die straf toch gewoon! Jullie komen over 1 jaar toch alweer naar de eredivisie. Waarom zo de kont tegen de krib gooien en ons De Graafschap zo in de weg liggen? Nee, ik snap jullie echt niet!!!

Zucht.... En maar weer wachten en wachten op jullie tot we er bij neer vallen zeker! schaam jullie FC Twente!! Jullie maken jullie zo alleen maar belachelijk echt waar!

Een Graafschap supporter in hart en nieren. Welke divisie ook, een superboer zal altijd blijven springen!!

LAATSTE KANS!!: FC Twente EK Poule sluit om 21:00 uur!!

Het is dan eindelijk zover. Vanavond begint het EK2016 in Frankrijk. Dit is dan ook je laatste kans om mee te doen aan de FC Twente EK Poule! Pak die kans en vergeet zeker ook niet je vrienden uit te dagen. Deelname is uiteraard gratis en voor top 10 hebben we mooie prijzen te vergeven!

Klik hier om direct naar de FC Twente EK Poule te gaan. We wensen iedereen veel succes.
[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties