FC Twente Nieuws

Brondeel besloot te vechten: "Of je bent een halve prof of een hele prof"

Brondeel besloot te vechten: "Of je bent een halve prof of een hele prof"

FC Twente ging afgelopen weekend met 3-0 onderuit tegen AZ. In de eerste helft kreeg FC Twente-doelman Joël Drommel een rode kaart en mocht Jorn Brondeel het veld betreden.

Clubwatcher Leon ten Voorde vertelt in zijn podcast met Fardau Wagenaar over een gesprek met de goalie. "Hij was als eerste keeper gehaald en is toen geblesseerd geraakt." begint Ten Voorde. "Hij is uit het doel gehaald door Verbeek, is gedegradeerd met Twente. Toen dacht hij dat hij keeper in de eerste divisie zou worden, maar had hij zijn teen gebroken in de voorbereiding."

[google]

Door het goede keepen van Drommel heeft Brondeel zich volgens Ten Voorde wel eens afgevraagd waarom hij nog bij FC Twente zit. Ook geeft hij in het gesprek met de clubwatcher aan dat als hij maandag naar de club reed, hij al wist dat hij zondag op de bank zou zitten. De keeper gaf aan dat je dan twee dingen kunt doen: "Of je bent een halve prof of een hele prof en ik heb geprobeerd een hele prof te zijn."

Ten Voorde zegt het volgende over zijn invalbeurt tegen AZ: "Het was allemaal niet heel overtuigend wat hij deed, en dat is ook niet zo gek. Hij heeft zijn laatste wedstrijd gespeeld tegen Jong Ajax toen Twente al kampioen was en zijn laatste wedstrijd in de Eredivisie was tegen NAC toen Twente al gedegradeerd was. Hij keept ook niet altijd bij de beloften, dus ja hij moest er ineens in. En die tweede goal viel hem wel aan te rekenen. Hij tikt de bal in de voeten van een AZ-speler, maar goed anders hadden ze die wedstrijd ook verloren ook met Drommel." besluit de clubwatcher.

Bron: Pro Shots

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties