FC Twente Nieuws

Brüggenwirth: "FC Twente is natuurlijk veel meer dan een gewoon bedrijf"

Brüggenwirth: "FC Twente is natuurlijk veel meer dan een gewoon bedrijf"

Zondagavond maakte FC Twente via de officiële kanalen bekend dat het een nieuwe algemeen-directeur gevonden had. Komende zomer zal Jan-Willem Brüggenwirth namelijk de plaats innemen van de vertrekkende Paul van der Kraan.

Brüggenwirth heeft geen ervaring in de voetballerij. Hij geeft dan ook toe dat je hem niets moet vragen over de kwaliteit van een speler. "Dat moet je me niet vragen. Daarvoor hebben we andere mensen in huis. Die kunnen dat bekijken en beslissen daar over", vertelt de toekomstig algemeen-directeur van FC Twente in de TC Tubantia.

De oud-directeur van 538 wist in eerste instantie ook niks van radio. Toch heeft hij het radiostation naar de top weten te leiden. "Al besef ik ook dat het daar net als bij het voetbal niet om de mensen op de achtergrond gaat, maar om de artiesten: de dj’s en de spelers op het veld."

Brüggenwirth geeft aan dat hij de verhalen van de mensen uit het bedrijfsleven, die dachten dat ze een klus in het voetbal wel even zouden klaren, kent. "FC Twente is natuurlijk veel meer dan een gewoon bedrijf, maar een overeenkomst is er wel: er moet ook wat verdiend worden. Geld dat kan worden besteed aan het voetbal, want dat is altijd leidend", besluit Brüggenwirth.

[google]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties