FC Twente Nieuws

Brüggenwirth heeft eerste week achter de rug: "Heel positief"

Brüggenwirth heeft eerste week achter de rug: "Heel positief"

Jan-Willem Brüggenwirth heeft zijn eerste week als algemeen directeur van FC Twente achter de rug. Brüggenwirth neemt het stokje voorzichtig over van Paul van der Kraan, die op 1 september definitief afscheid neemt van de functie die hij de afgelopen twee jaar vervulde bij de club.

De eerste week stond voor de nieuwe algemeen directeur vooral in het teken van rondkijken. "Deze week heb ik het stokje officieel over mogen nemen van Paul van der Kraan. De afgelopen periode heb ik al met veel mensen binnen FC Twente kennis gemaakt. De eerste ervaringen zijn heel positief", vertelt Brüggenwirth in zijn eerste wekelijkse update op de clubsite.

"Ik zie iedereen ontzettend zijn best doen voor de club", vervolgt de oud-directeur van Radio 538. "Ook daarbuiten merk ik dat het Twente-hart op de goede plek zit, uniek om mee te maken en mooi om daar bij te horen. Ik heb er zin in. De komende tijd ga ik veel om mij heen kijken om de club en de mensen nog beter te leren kennen."

De opvolger van Van der Kraan hoopt naar eigen zeggen zijn steentje bij te kunnen dragen om de club verder te brengen. "De afgelopen jaren zijn er al veel goede dingen gebeurd, maar we willen we ook weer stappen maken en dat met maar één doel: het voetbalbedrijf versterken. Daar is uiteindelijk alles op gericht. Daarom is het mooi dat we vrijdag een Twents bedrijf als Premium Sponsor presenteerde", besluit Brüggenwirth tevreden.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties