FC Twente Nieuws

Bruggink vreest: "Zie weinig aanknopingspunten waarom het goed zou komen met FC Twente"

Bruggink vreest: "Zie weinig aanknopingspunten waarom het goed zou komen met FC Twente"

FC Twente bevindt zich na 21 speelronden in de eredivisie nog altijd op een onzekere vijftiende plek op de ranglijst. Doordat Sparta won van Willem II en Roda JC een punt pakte uit bij AZ, staan de Tukkers nu in punten gelijk met de nummer 17 Roda JC en is het gat met de hekkensluiter Sparta verkleind naar slechts twee punten.

Tijdens de uitzending van FOX Sports werd er door Ronald de Boer en Arnold Bruggink gekeken naar de onderste ploegen. Wie gaat er rechtstreeks degraderen.

"Het is nog te vroeg om dat te zeggen", is de reactie van Ronald de Boer. "Roda op zich vind ik dat ze best leuk spelen. NAC liet het tegen Ajax ook wel zien. FC Twente heeft bij vlagen goed gespeeld, maar af en toe denk ik ook weer heel naïef. Willem II was ook niet geweldig. Het is heel lastig zeggen. Van de ene op de andere week kan het weer totaal anders zijn. Maar om er nou eentje daadwerkelijk aan te wijzen. Als ik het nu moet zeggen zou het nog steeds Sparta zijn."

[google]Arnold Bruggink maakt zich voornamelijk zorgen over zijn club FC Twente. "Er wordt best nog wel wat gezegd over FC Twente dat het wel goed komt uiteindelijk. Maar ik zie niet heel veel aanknopingspunten waarom het goed zou komen. Ik vond ze tegen Heerenveen echt afwachtend en er lopen toch best wat goede spelers in het veld."

"Ik vind dat Verbeek zich op dit moment heel erg indekt door te zeggen: 'We hebben veel te weinig kwaliteit dus dit is de enige manier waarop wij ons staande kunnen houden'. En volgens mij klopt dat niet want ze hebben met Fredrik Jensen een uitstekende speler, als Holla zo meteen fit is, Assaidi is goed. Dus daar moet wel meer inzitten. De concurrenten in de buurt komen er nog aan allemaal dus dan zullen ze het moeten gaan doen."
[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties