FC Twente Nieuws

Bruns verlaat PEC Zwolle en tekent bij eredivisie-laagvlieger

Bruns verlaat PEC Zwolle en tekent bij eredivisie-laagvlieger

Thomas Bruns heeft een nieuwe club gevonden. De voormalig FC Twente-middenvelder wordt door Vitesse tot het einde van het seizoen verhuurd aan VVV-Venlo, zo meldt laatstgenoemde club op haar website.

In de eerste seizoenshelft kwam Bruns op huurbasis uit voor PEC Zwolle. "Ik kom naar Venlo om speelminuten te kunnen maken en samen met de ploeg te zorgen dat we in de Eredivisie blijven. Dat is onze focus en ons doel. Ik heb er enorm veel zin in om bij VVV-Venlo aan de slag te gaan. Bij PEC zat ik in de laatste fase voor de winterstop op een dood spoor. Voor mezelf is het daarom belangrijk dat ik het plezier in het voetbal weer terug krijg en een rol kan spelen in het team", aldus Bruns.

[google]

Bruns doorliep de jeugdopleiding bij FC Twente en sloot in 2009 aan bij het O19-elftal. Toch besloot de inmiddels 28-jarige middenvelder in 2011 de overstap te maken naar Heracles Almelo, waar hij tot de zomer van 2017 onder contract stond. Daarna vertrok Bruns transfervrij naar Vitesse.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties