FC Twente Nieuws

'Buitenkansje' Berggreen duikt op bij Deense degradant Hobro IK

'Buitenkansje' Berggreen duikt op bij Deense degradant Hobro IK

Emil Berggreen kreeg in de eerste twee weken van de voorbereiding de kans zich in de kijker te spelen bij de nieuwe technische staf. Helaas voor de 27-jarige spits lukte dit niet en vertrok hij definitief bij de club waar hij een jaar eerder als buitenkansje werd gepresenteerd door Van Leeuwen.

Om zijn conditie op peil te houden is Berggreen teruggekeerd naar zijn geboorteland Denemarken. Hij zal hier de komende tijd meetrainen bij zijn voormalig werkgever Hobro IK. Van hieruit gaat hij zich beraden over zijn toekomst.

"Er is wat buitenlandse interesse en ben op dit moment mijn opties aan het bekijken. Maar om ook fit aan te sluiten bij mijn nieuwe club moet ik natuurlijk wel fit zijn. Daarom ben ik blij dat ik welkom ben bij Hobro en ik kan blijven trainen op een goed niveau."

[google]

De kans is groot dat Berggreen wederom zal gaan kiezen voor een buitenlands avontuur, maar in gesprek met Nordjyske laat hij weten ook een terugkeer naar de Deense competitie niet uit te sluiten. Een terugkeer bij Hobro lijkt uitgesloten na de degradatie van afgelopen seizoen.

Berggreen bij FC Twente

Afgelopen seizoen kwam Berggreen bij FC Twente tot dertien optredens waarvan slechts twee als basisspeler. In de 349 minuten die hij speelde in de eredivisie kwam hij tot één treffer en één assist.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties