FC Twente Nieuws

Burgemeester verbiedt oefenwedstrijd tegen Plymouth Argyle

Burgemeester verbiedt oefenwedstrijd tegen Plymouth Argyle

De wedstrijd tussen Jong FC Twente en het Engelse Plymouth Argyle gaat niet door. De burgemeester van Hengelo heeft de wedstrijd, die zou worden gespeeld op het trainingscentrum in Hengelo, verboden om twee redenen. Als eerste reden noemt de burgemeester de ongeregeldheden die recent plaats zouden hebben gevonden rondom de oefenwedstrijden van het eerste elftal. De tweede reden is dat niet bekend is hoeveel Engelsen mee af zullen reizen naar Hengelo. De wedstrijd stond op het programma voor vrijdag 28 juli om 14:00 uur.

[google]"Omdat er pas laat contact tot stand is gekomen over deze wedstrijd, geeft de gemeente Hengelo aan dat op deze termijn die dag onvoldoende politie-ondersteuning kan worden ingezet om eventuele ongeregeldheden op te vangen", aldus de berichtgeving van FC Twente op de clubwebsite.

Eerder werd ook al de wedstrijd tussen FC Emmen en Plymouth Argyle verboden door de burgemeester van Emmen. Reden om deze wedstrijd te verbieden is de start van de fietsvierdaagse die dag en de vlooienmarkt met braderie.

FC Twente Topcoach 2017-2018. Doe mee en WIN!!

De inschrijving van onze speciale ‘FC Twente Topcoach Competitie’ is weer van start gegaan! Stel met een budget van 49 miljoen euro jouw ideale selectie samen en laat zien dat jij de enige echte topcoach bent.

Win mooie prijzen
Net als de afgelopen jaren hebben we weer meerdere prijzen te verdelen waaronder kaartjes voor een wedstrijd naar keuze, FC Twente shirts en meer! KLIK HIER en doe gratis mee.
[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties