FC Twente Nieuws

Busquets hoopt op kans bij FC Barcelona: "Dan maakt het me niets uit"

Busquets hoopt op kans bij FC Barcelona: "Dan maakt het me niets uit"

Oriol Busquets werd afgelopen zomer tot ieders verrassing gehuurd van het grote FC Barcelona. De middenvelder sloot in de voorbereiding van het seizoen aan bij het eerste van Barcelona waar hij samenspeelde met onder anders Lionel Messi.

Hij werd aangetrokken als de beoogde nieuwe nummer 6, maar het duurde niet lang of de 21-jarige huurling moest Peet Bijen vervangen centraal in de verdediging. Een keuze die uiteindelijk weer werd teruggedraaid door Gonzalo Garcia. Sinds de winterstop staat Busquets weer op zijn vertrouwde plek als verdedigende middenvelder.

Komende zomer zal hij terugkeren naar FC Barcelona. Hier hoopt hij een kans te krijgen om zich in de kijker te spelen bij het eerste elftal. "Ik doe er alles aan om te laten zien dat ik terug kan keren. Het is mijn verlangen om bij het eerste elftal van Barcelona te blijven", zo laat de middenvelder weten in gesprek met SPORT.


[google]

Dit seizoen deed de middenvelder al ervaring op als centrale verdediger. Mocht dit zijn nieuwe plek worden bij FC Barcelona dan is dat voor Busquets geen probleem. "Als het om Barcelona gaat, dan maakt het me niets uit of ik nou op het middenveld of in de verdediging speel."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties