FC Twente Nieuws

'Cabral aan de slag in de Franse competitie'

'Cabral aan de slag in de Franse competitie'

Het lijkt erop dat Jerson Cabral zijn carrière vervolgt in Frankrijk. De buitenspeler gaat volgens France Football een contract tekenen bij SC Bastia. Volgens de Franse website wordt de deal spoedig beklonken.

Cabral had een aflopend contract bij FC Twente en mocht, mede gezien zijn hoge salaris, vertrekken. De speler gaf eerder zelf al aan een nieuw avontuur aan te willen gaan in het buitenland. Dat gaat nu waarschijnlijk gebeuren bij SC Bastia. Die club hervat op vrijdag 12 augustus de competitie. De tegenstander is dan meteen Paris Saint-Germain.

[google]De vleugelspeler kende een nogal wispelturige periode bij FC Twente. De eerste seizoenen kwam hij amper aan spelen toe en viel vooral zijn hoge salaris op. Afgelopen jaar kreeg hij een kans van trainer René Hake en die greep hij. De speler maakte zes doelpunten in 24 wedstrijden.

UPDATE: Volgens de zaakwaarnemer van Cabral is de transfer nog niet beklonken. "Er is nog niets afgerond, de gesprekken lopen nog", zegt hij tegenover FOX Sports. "De Franse media zijn wat voorbarig."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties