FC Twente Nieuws

Cabral wil naar Engeland of Spanje: "Wil niet te lang wachten"

Cabral wil naar Engeland of Spanje: "Wil niet te lang wachten"

Jerson Cabral speelde vier seizoenen voor FC Twente, maar nu zijn contract afloopt zal hij de club gaan verlaten. De aanvaller hoopt op een mooie club in het buitenland.

"Ik ben nu 25, niet oud, maar ook niet meer jong. Ik ben al zeven seizoenen hier, dus ik denk dat ik op het punt ben beland om in het buitenland te kijken", zegt Cabral in het YouTube-item Bij Andy in de auto. "Als er een mooie optie komt, en die zijn er gelukkig wel. Ik heb uiteindelijk wel een goed seizoen gedraaid en redelijk wat assists gegeven, dus dat maakt het wel wat makkelijker."

[google]De vleugelspeler denkt binnen afzienbare tijd wel duidelijkheid te hebben. "Ik wil niet te lang wachten, maar ook geen overhaaste beslissingen maken. Ik wil gewoon een sportieve stap vooruit maken. Twente is gewoon een mooie club en best wel groot in Nederland. Maar iedereen kent de situatie en dat is gewoon zonde. Ik wil gewoon een sportieve stap maken en welke club dat dan is... Natuurlijk, landen als Engeland en Spanje, dat ligt mij wel", besluit hij.

FC Twente EK Poule. Doe mee en WIN!

Onze FC Twente EK Poule is geopend! Doe ook mee en vergeet zeker ook niet je vrienden uit te dagen. Deelname is uiteraard gratis en voor top 10 hebben we mooie prijzen te vergeven!

Klik hier om direct naar de FC Twente EK Poule te gaan. We wensen iedereen veel succes.
[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties