FC Twente Nieuws

Castaignos definitief klaar bij Sporting. Moet FC Twente een poging wagen?

Castaignos definitief klaar bij Sporting. Moet FC Twente een poging wagen?

Er komt waarschijnlijk snel een einde aan het avontuur van Luc Castaignos bij Sporting Lissabon. De voormalig FC Twente spits heeft van zijn landgenoot Marcel Keizer te horen gekregen dat hij niet voorkomt in zijn plannen en hierdoor mag vertrekken.

Castaignos is één van de zes spelers die het slechte nieuws te horen kreeg. Door het vertrek wil de club ook meer financiële ruimte creëren voor nieuwe spelers.

De aanvaller maakte medio 2015 de overstap van FC Twente naar Eintracht Frankfurt. Na één seizoen tekende hij bij Sporting Lissabon, maar ook dit werd geen succes. Bas Dost won de strijd om de spitspositie en een jaar later koos Castaignos voor een huurperiode bij Vitesse.

[google]

Ook bij de club uit Arnhem verloor hij de concurrentiestrijd. Deze keer van Tim Matavz. Aan het begin van het huidige seizoen kreeg Castaignos goed nieuws. De trainer wilde de Nederlander een eerlijke kans geven, maar inmiddels is hij alweer ontslagen. Zijn opvolger Marcel Keizer heeft de spits niet nodig waardoor de 26-jarige Castaignos wederom op zoek mag naar een nieuwe club.

[totalpoll id="123277"]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties