FC Twente Nieuws

Castaignos kan carrière vervolgen in Nederland en Duitsland

Castaignos kan carrière vervolgen in Nederland en Duitsland

Luc Castaignos mag hopen op een nieuw buitenlands avontuur. De spits die ooit te boek stond als groot talent, lukt het maar niet om definitief door te breken. Bij FC Twente was hij de eerste keuze, maar desondanks was er veel kritiek op de spits. Hij speelde achtereenvolgens voor Eintracht Frankfurt, Sporting Lissabon en Vitesse (huur), maar nergens wist hij een basisplek te bemachtigen.

De inmiddels 25-jarige Castaignos staat nog altijd onder contract bij Sporting Lissabon waar hij mag vertrekken. Nu de transfermarkt bijna sluit wakkert de interesse in de spits weer aan. Castaignos zou de keuze hebben uit een club uit de eredivisie of de Duitse 1. Bundesliga.

[google]

Uit Nederland is er interesse van Excelsior. De Rotterdammers willen de spits graag op huurbasis overnemen van Sporting. Hierbij krijgt het concurrentie van het Duitse FC Nürnberg dat volgens de Portugese media een bod van 500.000 euro heeft neergelegd bij de Portugese topclub.

Uiterlijk zaterdag zullen we weten wat Castiagnos gaat doen. Dan is de transferwindow gesloten in Nederland en Duitsland.
[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties