FC Twente Nieuws

Cerny maant ploeggenoten tot rust: "We weten wat ons vorig jaar is overkomen"

Cerny maant ploeggenoten tot rust: "We weten wat ons vorig jaar is overkomen"

FC Twente is bezig aan een indrukwekkende reeks in de competitie. Van de laatste vijf wedstrijden werden er vier gewonnen en dat terwijl de ploeg van Ron Jans niet de minste tegenstanders trof. Na speelronde acht bevinden de Tukkers zich op plek zes.

Zodoende kan het er dus op gaan lijken dat Jans en zijn mannen straks weer met een prima uitgangspositie de winterstop ingaan. Tegen die tijd zal ook Vaclav Cerny weer van de partij zijn. De Tsjech is herstellende van een kruisbandblessure en hoopt zijn rentree nog voor de winterstop te gaan maken.

Cerny heeft de goede reeks van zijn ploeggenoten natuurlijk ook gezien, maar maant ze tot rust. "We moeten vooral heel rustig blijven. We weten wat ons vorig jaar is overkomen. Je moet ambities hebben, maar het mooiste is het als je van wedstrijd tot wedstrijd kijkt", vertelt de rechtsbuiten in het programma VoetbalTijd.

De buitenspeler wil daarom nog niet spreken van het feit dat hij geniet van dit FC Twente. Dit doet hij overigens wel van de supporters. "Ik geniet zeker als ik van boven zie hoe iedereen erachter gaat staan. Alleen we moeten zorgen dat het goed blijft. Het mag een keer tegenzitten", besluit de vleugelaanvaller.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties