FC Twente Nieuws

Chadli krijgt slecht nieuws van AS Monaco dat hem deze zomer wil lozen

Chadli krijgt slecht nieuws van AS Monaco dat hem deze zomer wil lozen

Voormalig FC Twente aanvaller Nacer Chadli staat voor een definitief vertrek bij AS Monaco. De club heeft aangegeven niet verder te willen met de 30-jarige buitenspeler die flink op de begroting zou drukken. De vraag is welke club hem gaat verlossen van zijn tot 2021 doorlopende contract.

Het afgelopen seizoen werd hij verhuurd aan Anderlecht. Het was voor de Chadli de eerste keer dat hij uitkwam in de competitie van zijn eigen geboorteland. Hij kwam tot zeventien duels waarin hij acht keer scoorde en vijf assists leverde. Toch zit een terugkeer naar de Brusselse club er niet in. De geplaagde club heeft niet de financiële middelen.

Er zijn echter een aantal andere Belgische clubs die wel oren hebben naar de komst van de rechtspoot. Kampioen Club Brugge en Royal Antwerp FC zouden al interesse hebben getoond, maar een concreet aanbod van één van de clubs bleef vooralsnog uit.

[google]

Chadli speelde van 2010 tot 2013 in het shirt van FC Twente waarna hij de overstap maakte naar het Engelse Tottenham Hotspur. FC Twente ontving destijds een bedrag van zo'n acht miljoen euro voor de aanvaller.

Na drie jaar Tottenham koos Chadli voor een overstap naar WBA dat hem twee jaar laten in 2018 voor twaalf miljoen euro verkocht aan AS Monaco. Het werd geen gelukkig huwelijk. In zijn eerste seizoen wist hij geen vaste basisplek af te dwingen en vanwege gebrek aan vertrouwen werd hij het afgelopen seizoen verhuurd aan Anderlecht. Deze zomer hoopt Chadli op een mooie nieuwe club waar hij zijn kwaliteiten kan gaan tonen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties