FC Twente Nieuws

Chadli wil eindelijk weer spelen na twee moeilijke jaren bij AS Monaco

Chadli wil eindelijk weer spelen na twee moeilijke jaren bij AS Monaco

Voormalig FC Twente-speler Nacer Chadli koos vorige week om AS Monaco op huurbasis in te ruilen voor Anderlecht. Een toch wel opmerkelijke stap voor de 56-voudig Belgisch international. Wat nog meer opmerkelijk is dat de 30-jarige Belg nog nooit een wedstrijd speelde in de Belgische Jupiler Pro League. Chadli kijkt uit naar zijn nieuwe uitdaging bij de club uit Brussel.

"Mijn bedoeling is om de jonge spelers te helpen op het veld, maar ook ernaast als het moet", zo laat hij weten in gesprek met Het Laatste Nieuws. "De afgelopen twee dagen is me dat goed gelukt. Ik vind onze jonge spelers kalm en intelligent overkomen. Ze willen luisteren. Het belangrijkste voor ons is om ze de weg te tonen die ze moeten volgen. De wil om elke wedstrijd te winnen ook. Dat is de way of Anderlecht."


[google]

Chadli hoopt weer snel topfit te raken want de afgelopen twee jaren speelde hij slechts 1468 minuten. Omgerekend naar volle wedstrijd komt dit neer op 16 stuks. "Het belangrijkste voor mij is om mentaal en fysiek fit te zijn en hier een heel jaar te presteren. Aan het eind van het seizoen zullen we dan wel zien. Ik wil hier vertrouwen op doen. Dat zal goed zijn voor mij én voor Anderlecht."

Foto: Pro Shots

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties