FC Twente Nieuws

Chelsea - Ajax beïnvloedt Stegeman in aanloop naar FC Twente - PEC Zwolle

Chelsea - Ajax beïnvloedt Stegeman in aanloop naar FC Twente - PEC Zwolle

Ondanks dat ze waarschijnlijk nog niet wedstrijdfit genoeg zijn om te spelen, overweegt PEC Zwolle trainer John Stegeman om de ervaren krachten Bram van Polen en Mike van Duinen toe te voegen aan de wedstrijdselectie tegen FC Twente.

"Ik wil ze onder voorbehoud meenemen naar FC Twente, omdat ze van waarde zijn in de kleedkamer. Als trainer ben ik heel blij met iemand als Bram in de ploeg, omdat hij zegt wat hij vindt", aldus de trainer die als voorbeeld de wedstrijd Chelsea - Ajax (4-4, red.) erbij pakt. "Na twee rode kaarten moet je als trainer ineens schakelen. Dan is het fijn om iemand in het veld te hebben die het een en ander kan organiseren."

De ploeg reist af naar Enschede in de wetenschap dat ze het Ajax vorige week knap lastig hebben gemaakt. Dit zorgt voor het nodige vertrouwen. "We hebben laten zien dat we wel mentale weerbaarheid hebben. We geven niet zomaar op. Alleen maken we te veel fouten, daar kun je niet tegen voetballen. Die fouten worden te vaak afgestraft met doelpunten.”


[google]

Stegeman moet het zondagmiddag doen zonder aanvoerder Clement. Hij is geschorst en in de tussentijd ook nog geblesseerd geraakt aan zijn enkel. Jurriën Schuiringa van De Stentor voorspelt de volgende opstelling.

Vermoedelijke opstelling PEC Zwolle:
Mous; Van Wermeskerken, Lachman, Lam, Paal; Dekker, Nakayama, Saymak; Hamer, Ghoochannejhad en Van Crooij.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties