FC Twente Nieuws

Cijfers winterse transferwindow: Aandeel FC Twente 2,5 procent

Cijfers winterse transferwindow: Aandeel FC Twente 2,5 procent

Afgelopen nacht om 00:00 uur sloot de winterse transferwindow van het seizoen 2021-2022. Bij FC Twente vertrokken in totaal drie spelers. Dumic tekende bij SV Sandhausen, de huurovereenkomst met Ilic werd ontbonden en Jayden Oosterwolde tekende bij Parma Calcio. De enige versterking was verdediger Joshua Brenet die tekende tot het einde van het seizoen.

Met vier transfers is FC Twente verantwoordelijk voor 2,5 procent van alle transfer in deze transferwindow. In totaal werden er 157 transfers genoteerd door de KNVB. FC Utrecht was met elf transfers het meest actief op de transfermarkt. Het aandeel van de Domstedelingen was hiermee 7 procent.

Er zat een groot verschil tussen het aantal buitenlandse en binnenlandse transfers in vergelijking met vorig seizoen. Er verhuisden 26 procent minder spelers naar het buitenland terwijl er 20 procent meer binnenlandse transfers werden afgerond.

Transferoverzicht

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties