FC Twente Nieuws

Cleonise en De Lange trefzeker, Ugalde valt geblesseerd uit

Cleonise en De Lange trefzeker, Ugalde valt geblesseerd uit

FC Twente heeft vanmiddag de laatste wedstrijd in de Reservecompetitie gespeeld van het kalenderjaar 2021. De wedstrijd tussen de reserves van FC Twente en sc Heerenveen werd met 2-0 gewonnen door de Timmers, maar helaas was er niet alleen positief nieuws te melden. Manfred Ugalde moest vlak voor de rust het veld verlaten met een blessure.

FC Twente startte de wedstrijd met de bankzitters van afgelopen zondag, aangevuld door spelers van Onder21 én Luka Ilic. Dat laatste is opvallend te noemen aangezien de Serviër zondag niet op de bank zat en er een scheiding in de maak is. Ilic is niet blij met zijn rol binnen de eerste selectie en de kans is groot dat het huurcontract deze maand nog wordt ontbonden.

In de eerste helft kwam FC Twente als enige tot scoren. Dit gebeurde vlak voor rust en vlak na het uitvallen van Ugalde. Het was Cleonise die op aangeven van Misidjan het net wist te vinden. In de tweede helft werd de score verdubbeld door invaller De Lange. Niet de doelman van FC Twente, maar Thijmen de Lange, een 18-jarige middenvelder van Onder21.

Opstelling FC Twente

J. de Lange, Da Silva (60. Van Hees), Dumic, Bruns, Smal, Staring, Bosch, Ilic (80. Dyulgerov), Misidjan (60. Marhoum), Ugalde (42. T. de Lange), Cleonise.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties