FC Twente Nieuws

Clubhopper Seys vindt nieuwe werkgever in de Keuken kampioen Divisie

Clubhopper Seys vindt nieuwe werkgever in de Keuken kampioen Divisie

Dylan Seys zal ook komend seizoen te zien zijn op de Nederlandse velden. De Belgische aanvaller maakt een transfer in de Keuken kampioen Divisie. Hij verruilt Excelsior Rotterdam voor Helmond Sport. Vanmiddag werd hij officieel gepresenteerd als de laatste aanwinst van de Brabantse ploeg.

Voor Dylan Seys is Helmond Sport alweer zijn derde club in anderhalf jaar tijd. In januari 2020 tekende hij bij het Belgische Excelsior Moeskroen, zeven maanden later zette hij een krabbel bij Excelsior Rotterdam en nu is Helmond Sport zijn volgende halte.

De nog maar 24-jarige Seys heeft inmiddels een flinke lijst clubs op zijn naam staan. Hij doorliep de jeugdopleiding bij Club Brugge waarna hij werd verhuurd aan Hapoel Acre en vervolgens FC Twente. Bij de Tukkers was hij een ware publieklieveling, maar FC Twente besloot geen gebruik te maken van de optie om de aanvaller definitief over te nemen van Club Brugge.

In 2017 maakte hij de overstap naar RKC Waalwijk waarmee hij verrassend promoveerde naar de eredivisie. Het seizoen erop kreeg hij een conflict met hoofdtrainer Fred Grim. Dit liep zo hoog op dat beide partijen besloten het nog doorlopende contract per direct te ontbinden. Na RKC speelde Seys voor Excelsior Moeskroen, Excelsior Rotterdam en komend seizoen verdedigt hij de clubkleuren van Helmond Sport.

[google]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties