FC Twente Nieuws

Clubs in de rij voor Busquets: 1. Bundesliga en LaLiga lonken

Clubs in de rij voor Busquets: 1. Bundesliga en LaLiga lonken

Oriol Busquets is bezig aan zijn laatste maanden in dienst van FC Twente. De Spanjaard werd voor één seizoen gehuurd van FC Barcelona en zal na 30 juni weer terugkeren naar Spanje. Hier zal hij tijdens de voorbereiding op het seizoen 2020-2021 weer aansluiten bij de eerste selectie.

"Mijn doel is om de voorbereiding op het nieuwe seizoen af te werken bij FC Barcelona." Dit deed de middenvelder ook voor hij naar FC Twente kwam. Er zou een droom in vervulling gaan als ik zou mogen blijven en ik wil deze mogelijkheid ook zeker niet uitsluiten."

Mocht hij alsnog het nieuws krijgen dat het beter is om nog een jaar te worden verhuurd, dan is er aan interesse geen gebrek. Inmiddels hebben meerdere clubs hun interesse kenbaar gemaakt in de nog maar 20-jarige jeugdinternational.


[google]

De clubs die hebben geïnformeerd naar Busquets zijn 1. FC Mainz '05, Werder Bremen, HSV, 1. FC Köln, Real Valladolid en Alavés. "Al deze teams hebben inderdaad naar mij gevraagd, maar de situatie is op dit moment zo verwarrend. Veel clubs kunnen op dit moment nog niet schakelen.

[totalpoll id="149995"]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties