FC Twente Nieuws

Clubwatcher: "Supporters moeten niet rekenen op directe versterkingen"

Clubwatcher: "Supporters moeten niet rekenen op directe versterkingen"

Ted van Leeuwen probeert met minimale financiële middelen minimaal één nieuwe speler naar FC Twente te halen. Ferdy Druijf werd genoemd, maar hij koos voor de overstap naar NEC. De vraag is of Druijf daadwerkelijk een aanwinst zou zijn geweest.

"Ik heb er met Pusic ook over gesproken", zo laat Tijmen van Wissing weten tijdens de uitzending van De Oosttribune. "Je moet inderdaad zoveel beter zijn dan Tom Boere en Jari Oosterwijk. Dat is Druijf denk ik niet. Pusic verwacht dat Assidi en Vuckic de belangrijkste versterkingen gaan zijn voor de tweede seizoenshelft."

"Vuckic is op z'n vroegst eind maart pas echt topfit", vervolgt de clubwatcher z'n verhaal. "Dus dat duur nog eventjes. Dat is wel in de belangrijkste fase van de competitie. Assaidi misschien ook, en dat zijn dan de echte kwaliteitsimpulsen voor dit FC Twente.

[google]

"Dus deze twee zijn waarschijnlijk de belangrijkste versterkingen. Ik denk niet dat de supporters echt moeten gaan rekenen op directe versterkingen", besluit Van Wissing weinig hoopvol.

Foto: Pro Shots

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties