FC Twente Nieuws

Clubwatcher verwacht Steijn in de basis: "Kjolo kind van de rekening"

Clubwatcher verwacht Steijn in de basis: "Kjolo kind van de rekening"

Clubwatcher Tijmen van Wissing denkt dat Ron Jans twee wijzigingen door gaat voeren tegen RKC Waalwijk. Hij vermoedt dat de alom geprezen Kjolo een plekje krijgt op de bank en de trainer het gaat proberen met Zerrouki, Vlap en Steijn op het middenveld.

"Ik denk dat dit niet één van de makkelijkste wedstrijden gaat worden. Gevoelsmatig zeg je dat FC Groningen een lastige wedstrijd is voor FC Twente , maar dat was niet eens een wedstrijd. Ik denk dat dit echt wel een interessante pot gaat worden. RKC is voetballend beter dan FC Groningen en ik ben benieuwd wat Jans gaat doen", aldus Van Wissing bij RTV Oost.

"Ik heb besloten om Jans vandaag een keer niet voor de camera te halen en hij was direct gepikeerd", vervolgt de clubwatcher met een grote lach. "Hij zei: dan ga ik ook niets meer zeggen. Hij voelde zich echt gepasseerd en wilde dus niet ingaan op mogelijke insinuaties over de opstelling. Ik denk namelijk dat Cerny gaat spelen, Vlap naar achteren gaat, Kjolo het kind van de rekening gaat worden en Steijn gaat starten op tien."


[totalpoll id="197967"]

Vermoedelijke opstelling Van Wissing:

Unnerstall, Brenet, Hilgers, Pröpper, Smal, Zerrouki, Vlap, Steijn, Cerny, Misidjan en Van Wolfswinkel.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties