FC Twente Nieuws

Commotie rondom de club spookt wel degelijk door het hoofd van de spelers

Commotie rondom de club spookt wel degelijk door het hoofd van de spelers

Afgelopen weekend voelden de spelers na vijf overwinningen op rij weer eens wat verliezen is. In Den Haag ging de ploeg van René Hake met 2-1 onderuit tegen een scherper ADO. Het gebeurde in de week dat Dhr. Knüppe zijn rapport presenteerde en Bert van Oostveen pittige uitspraken deed over de club FC Twente. Vaak wordt gezegd dat dit soort zaken langs de spelers heen gaat, maar volgens Jerson Cabral had de commotie rondom de club wel degelijk invloed op de prestatie van afgelopen weekend. Dit zei hij in gesprek met Tijmen van Wissing.

[google]"Het speelde wel een beetje mee. Cabral gaf dat na afloop ook wel aan. Hij zei 'het was toch wel iets dat meespeelde in de groep'. En ze waren gewoon niet gretig genoeg en dan win je niet bij De Haag. FC Twente had niet die verbetenheid die ze de laatste weken gehad, en dat moet dit weekend anders in de Overijsselse derby tegen PEC Zwolle", aldus de journalist van RTV Oost tijdens de uitzending van Binnenkant Paal.

Zonder eventuele puntenstraffen mee te rekenen lijkt FC Twente nog drie tot zes punten nodig te hebben zichzelf definitief veilig te spelen. Kijken we terug naar de afgelopen vijf seizoenen dan heeft een club gemiddeld gezien aan 34 punten genoeg om deelname aan de nacompetitie te ontlopen. FC Twente verzamelde tot dusver 31 punten.

De wedstrijd tussen FC Twente en PEC Zwolle zal zaterdag worden afgetrapt om 18:30 uur.
[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties