FC Twente Nieuws

COMPILATIE: Twente-supporters zorgen voor fantastische sfeer in Belgrado

COMPILATIE: Twente-supporters zorgen voor fantastische sfeer in Belgrado

FC Twente werd donderdagavond in Belgrado gesteund door meer dan vierhonderd supporters. De Tukkers wonnen in de Servische hoofdstad met 1-3 van FK Cukaricki. Zoals altijd waren de supporters van FC Twente voor en tijdens de wedstrijd duidelijk te horen. Na het duel vierden de spelers een feestje met de supporters.

Voor de wedstrijd begroette Jans de supporters al op fantastische wijze. De sfeer zat er goed in in het uitvak. De supporters hebben lang moeten wachten op een officiële wedstrijd en al helemaal in Europees verband. De laatste Europese wedstrijd van FC Twente dateert van 28 augustus 2014, toen het in eigen huis uitgeschakeld werd door FK Qarabag uit Azerbeidzjan.

In onderstaande video heeft Butaspor.rs, een Servische website waarop voetbalnieuws te vinden is, een compilatie gemaakt van de sfeer in het uitvak. In de video is de sfeer, het juichen bij een goal en het feest met de spelers na de wedstrijd te zien.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties