FC Twente Nieuws

Crisis bij tegenstander VVV Venlo: Contract Maaskant per direct ontbonden

Crisis bij tegenstander VVV Venlo: Contract Maaskant per direct ontbonden

Beide Twentse ploegen kende een goed weekend. FC Twente won met 2-1 van PEC Zwolle en Heracles wist in eigen huis met maar liefst 6-1 te winnen van VVV. Door de nederlaag is het nu crisis bij VVV dat de volgende tegenstander is van FC Twente.

Als reactie op de slechte resultaten heeft VVV besloten om het contract van Robert Maaskant per direct te ontbinden. Ook het contract van assistent-trainer Raymond Libregts is per direct ontbonden. Het is vooralsnog onduidelijk wie er tegen FC Twente langs de lijn zal staan.

Algemeen Directeur Marco Bogers: "Na zorgvuldig overleg hebben wij de beslissing moeten nemen om afscheid te nemen van onze trainer Robert Maaskant en zijn assistent Raymond Libregts. De slechte sportieve resultaten in de afgelopen periode liggen daaraan ten grondslag."

VVV is momenteel terug te vinden op de 17e plek op de ranglijst, een plek waar je aan het eind van de competitie niemand wil staan aangezien dit seizoen ook plek 17 garant staat voor degradatie naar de Keuken Kampioen Divisie.


[google]

Opmerkelijk is het aantal tegendoelpunten die de Limburgse ploeg tot nu toe moest incasseren. 37 stuks in 13 wedstrijden. Dat komt neer op een gemiddeld aantal tegendoelpunten van 2,9 per wedstrijd. Geen enkele ploeg kreeg er meer tegen. Ook scoorde de ploeg het minst van alle eredivisieclubs. 12 keer wist VVV het net te vinden. Zelfs hekkensluiter RKC Waalwijk trof met 14 keer vaker doel.

Het treffen tussen VVV en FC Twente staat gepland op zondag 24 november. De wedstrijd wordt afgetrapt om 16:45 uur en is daarmee de laatste wedstrijd van speelronde 14.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties