FC Twente Nieuws

Cruijff wil McClaren verleiden voor nieuw avontuur

Cruijff wil McClaren verleiden voor nieuw avontuur

Gister werd bekend dat het Schotse avontuur bij Hearts of Midlothian voor Steve McClaren geen doorgang vond. Mogelijk ligt er wel een ander buitenlands avontuur voor de kampioencoach van 2010 in het verschiet. Jordi Cruijff wilde Engelsman overhalen om naar Tel Aviv te komen.

The Sun meldt dat er gesprekken gaande zijn tussen hoofdtrainer Cruijff en de 56-jarige McClaren. De zoon van Johan Cruijff zou de voormalig coach van o.a. Derby County en Nottingham Forrest maar wat graag aan de technische staf van Maccabi Tel Aviv toevoegen.

[google]

Sinds 2012

De 43-jarige Cruijff is sinds begin dit seizoen hoofdtrainer van de Israëlieten. Cruijff is al sinds 2012 werkzaam voor de club uit Tel Aviv. Vijf jaar geleden werd hij aangesteld als Sportief Directeur van de club. Begin dit jaar vervulde hij de functie van interim-trainer in, om sinds medio juli de rol van hoofdtrainer te bekleden.

FC Twente Topcoach 2017-2018. Doe mee en WIN!!

De inschrijving van onze speciale ‘FC Twente topcoach competitie’ is weer van start gegaan! Stel met een budget van 49 miljoen euro jouw ideale selectie samen en laat zien dat jij de enige echte topcoach bent.

Prijzen
Net als de afgelopen jaren hebben we weer meerdere prijzen te verdelen waaronder kaartjes voor een wedstrijd naar keuze, FC Twente shirts en meer! KLIK HIER en doe gratis mee.
[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties