FC Twente Nieuws

Cryptovaluta Floki Inu sluit sponsordeal met FC Twente

Cryptovaluta Floki Inu sluit sponsordeal met FC Twente

FC Twente heeft vandaag een nieuwe sponsor gepresenteerd. De club gaat tot minimaal het einde van het huidige seizoen in zee met Floki dat een gelijknamige cryptomunt. Het bedrijf heeft ook deals gesloten met voetbalclubs als Bayer 04 Leverkusen, Napoli, Spartak Moskou en Fenerbahce.

“We zijn erg verheugd om samen te werken met een innovatief en toonaangevend merk als Floki, waar veel sportmerken en ook clubs al mee samenwerken. Een van de onderdelen van het Partnerschap is dat Floki de komende tijd zichtbaar is op onze LED-boarding en backdrops. We kijken uit naar een succesvolle samenwerking", aldus Van der Kraan op de clubwebsite.

Floki Inu (FLOKI) is één van de snelst stijgende meme coins, die openlijk bekend heeft gemaakt dat zij de nieuwe nummer 1 meme coin willen worden. Door de vele samenwerkingen is Floki Inu wereldwijd zichtbaar. Naast de sponsordeals met de voetbalclubs zijn ze terug te vinden op bussen, billboards en schermen.

Elon Musk

De naam Floki Inu is ontstaan doordat een beweging binnen de Shiba Inu gemeenschap een token wilde maken. Deze token is gebaseerd op de hond van Elon Musk. Via Twitter deelde de oprichter van Tesla zijn nieuwe aanwinst; een Shiba genaamd Floki. Naast de link met Elon Musk heeft het project ook een link met de Kimbal Musk, de broer van Elon Musk. Samen met het bedrijf van Kimbal Musk, werkt Floki Inu aan het oplossen van het voedseltekort in de wereld. Voor meer info over Floki, klik hier.

FC Twente - RKC

Wint FC Twente en houdt Unnerstall de nul? Dan win je 2,75 keer je inleg bij BetCity. Registreer je via deze link en ontvang een FREE BET van 20 euro bij een storting van 20 euro.

Extra bonus: Geregistreerde en nieuwe spelers ontvangen dit weekend een FREE BET van 5 euro op de laatste F1 race van het seizoen. Pakt Max de wereldtitel of gaat Hamilton de boeken in als de GOAT? Maak je keuze hier.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties