FC Twente Nieuws

Cuevas maakt indruk: "Hij is wel echt een openbaring"

Cuevas maakt indruk: "Hij is wel echt een openbaring"

FC Twente begint over anderhalve week aan de tweede helft van het eredivisieseizoen. De Tukkers staan momenteel op de zestiende plek op de ranglijst en gaan dan op bezoek bij hekkensluiter Roda JC. De ploeg van trainer Gertjan Verbeek kreeg in de voorgaande achttien competitiewedstrijden maar liefst 33 doelpunten om de oren.

[google]"In potentie is de verdediging zeker niet slecht", vertelt columnist Gijs Eijsink tijdens het programma Binnenkant Paal op RTV Oost. "Alleen zie je een paar jongens die niet op hun oude niveau spelen. Onder andere Hidde ter Avest valt tegen. Maar je hebt spelers als Bijen, Thesker en Lam die prima naar achteren kunnen."

Eijsink krijgt bijval van collega Tijmen van Wissing. "Ter Avest bakt er op dit moment helemaal niets van", vult hij aan. "Cuevas vind ik daarentegen wel echt een openbaring. Die is erbij gekomen op de slotdag van de transferperiode", aldus Van Wissing.

[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties