FC Twente Nieuws

Cukaricki bedankt FC Twente: "Sommige dingen zijn onbetaalbaar"

Cukaricki bedankt FC Twente: "Sommige dingen zijn onbetaalbaar"

FC Twente won gisteravond de returnwedstrijd met 4-1 van het Servische FK Cukaricki. Daarmee gingen de Tukkers met een overwinning van maar liefst 7-2 over twee wedstrijden eenvoudig door naar de play-off-ronde van de Conference League. Cukaricki heeft FC Twente op haar Instagram-account bedankt.

Uit het Instagram-bericht van de Servische club blijkt dat Cukaricki onder de indruk is van FC Twente. Ze benoemen onder andere de fantastische support in De Grolsch Veste. De club is heel dankbaar voor het applaus dat de supporters van de Tukkers gaven aan de spelers van Cukaricki na de wedstrijd. Lees het hele bericht van de club onderaan het artikel.

Door de ruime overwinning gaat FC Twente het in de play-off-ronde van de Conference League opnemen tegen Fiorentina. Er zijn inmiddels 2.000 kaarten aangevraagd door supporters van de club. Dat betekent dat er nog 300 kaarten over zijn. Supporters kunnen nog tot en met zaterdag 13 augustus 23:59 uur een kaart aanvragen. De wedstrijd in Florence wordt volgende week donderdag om 21:00 uur gespeeld.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties