FC Twente Nieuws

Dag begint met teleurstellend nieuws voor Oosterwolde

Dag begint met teleurstellend nieuws voor Oosterwolde

Voor Jayden Oosterwolde is de dag minder positief begonnen dan gehoopt. De linksback hoopte op een uitnodiging van de bondscoach van Jong Oranje, maar een uitnodiging bleef uit. Hierdoor zal Oosterwolde ook de komende interlandperiode in Twente blijven en kan hij in alle rust toewerken naar de volgende thuiswedstrijd tegen Willem II.

Jayden Oosterwolde ontving eerder dit seizoen wel een uitnodiging van bondscoach Erwin van der Looi. Het was een mooie beloning voor de linksback die vorig seizoen debuteerde bij FC Twente. Helaas moest hij afzeggen omdat hij op dat moment kampte met pijntjes.

Tijdens de eerste interlandperiode raakte Oosterwolde tot overmaat van ramp besmet met het coronavirus. Inmiddels is hij hersteld, maar tot overmaat van ramp moest hij afgelopen zondag afzeggen omdat hij last had van een allergie.

Ook daarvan is de linksback nu hersteld en behoort hij weer tot de wedstrijdselectie voor de wedstrijd tegen FC Groningen. Of hij ook gaat spelen is van meerdere factoren afhankelijk. Sadílek heeft het drie wedstrijden uitstekend gedaan als linksback toen Brama zijn positie innam op het middenveld.

Afgelopen weekend kreeg de aanvoerder rust tegen sc Heerenveen en schoof Sadílek weer door naar het middenveld. De eveneens van corona herstelde Gijs Smal nam de positie als linksback in. Hij scoorde een voldoende, maar behoorde niet direct tot de grote uitblinkers. Mocht Brama nog niet fit genoeg zijn, biedt dat kansen voor Oosterwolde. Jans wil echter niet op de feiten vooruit lopen en de supporters moeten nog even geduld hebben om te zien met welke basiself FC Twente vanavond gaat starten.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties