FC Twente Nieuws

"Dat is nou net het verschil tussen de gouden pik van Koeman en de wanhoopsdaad van Verbeek"

"Dat is nou net het verschil tussen de gouden pik van Koeman en de wanhoopsdaad van Verbeek"

Heel Nederland lijkt besmet met de euforie die is ontstaan na Duitsland - Nederland, en dan met name over 'het briefje' dat assistent-bondscoach Dwight Lodeweges had geschreven. Hierop stond dat Virgil van Dijk in de spits geposteerd moest worden. Weldra maakte hij de 2-2. Alle euforie is allemaal een beetje overdreven, vindt Leon ten Voorde.

'Goh, in de wedstrijd waarin een finaleplek valt te halen, hebben jullie van te voren dus niet eens nagedacht over een plan B. En dan krabbelt een assistent in de kou, tijdens de wedstrijd, op papier dat een verdediger naar voren moet, omdat de hoofdcoach zelf blijkbaar niet op dat idee is gekomen.' Zo schrijft hij in zijn column in de TC Tubantia.

[google]

Het idee is uiteraard overgenomen van Gertjan Verbeek die, in een ultieme poging een doelpunt te forceren, Jos Hooiveld in de slotfase inbracht. "De heren GJ Verbeek en Josje Hooiveld staan hier in de regio trouwens niet te boek als twee grote strategische denkers, die een wedstrijd met een foefje een andere wending konden geven", valt te lezen.

"Josje kreeg nooit eens per ongeluk in de slotfase de bal goed op de schoen en dat is nou net het verschil tussen de gouden pik van Koeman en de wanhoopsdaad van GJ Verbeek." Ten Voorde besluit door te schrijven dat hij niet anders kan concluderen dat Ronald Koeman gewoon een ouderwets coach is.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties