FC Twente Nieuws

David duikt op bij eredivisionist na vertrek uit Zuid Afrika

David duikt op bij eredivisionist na vertrek uit Zuid Afrika

Voormalig FC Twente middenvelder Chris David is terug in Nederland. De 27-jarige speler is teruggekeerd uit Zuid Afrika waar hij speelde voor Cape Town City FC. Aan dit avontuur is een einde gekomen waardoor hij nu op zoek is naar een nieuwe club.

Die nieuwe club zou zomaar RKC Waalwijk kunnen zijn. David gaat op proef bij de Brabantse eredivisionist in de hoop een contract in de wacht te slepen. Bij RKC gaat David samen trainen met 46-voudig Oranje international Gregory van der Wiel. De 32-jarige rechtsback zat al meer dan een jaar zonder club en besloot deze zomer de kicksen weer uit het stof te halen.

David werd geboren in Amsterdam, maar groeide op in Enschede. Hij kwam als kleine jongen bij de jeugdopleiding van FC Twente ontpopte zich tot één van de grootste talenten van de opleiding. Een kans in het eerste bleef echter uit waardoor hij zijn kans greep toen Fulham FC zich melde.

[google]

In januari 2015 keerde David op huurbasis terug bij FC Twente en maakte hij alsnog zijn debuut in het shirt van zijn club. Het bleef echter bij slechts twee competitiewedstrijden. Sindsdien speelde David achtereenvolgens voor Go Ahead Eagles, FC Utrecht en Cape Town City FC.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties