FC Twente Nieuws

De cijfers: Drommel en Thesker beloond door rapporteur AD

De cijfers: Drommel en Thesker beloond door rapporteur AD

FC Twente heeft zondag een punt meegenomen in de bus terug naar Enschede na de uitwedstrijd tegen VVV Venlo. Een ander zou zeggen dat FC Twente in Venlo twee punten heeft verloren. Feit blijft dat het voorlopig nog niet voldoende is. De Tukkers staan ook na speelronde 29 op de laatste plaats en de situatie wordt steeds nijpender.

Veel kansen waren er niet gedurende de wedstrijd, maar toch waren het de keepers die uitblonken. Drommel hield een aantal ballen goed uit het doel, maar VVV doelman Unnerstall was de grootste uitblinker. Het is dan ook niet raar dat Drommel het hoogste cijfer kreeg bij FC Twente en Unnerstall uit werd geroepen tot beste man van het veld.

[google]De rapporteur van het AD deelde slechts één onvoldoende uit. Deze was voor Fredrik Jensen. Hij zal zijn afgerekend op het niet afronden van de mogelijkheden die hij kreeg.

VVV-Venlo:
Unnerstall 7, Rutten 6.5, Promes 6, Janssen 6, Post 6, Van Crooij 6, Leemans 6, Thy 5.5, Roseler 6, Castelen 5.5 (81. Van Bruggen -), Hunte 6.

FC Twente:
Drommel 6.5, Van der Lely 6, Thesker 6.5, Bijen 6, Cuevas 6, Holla 6, Maher 6, F.Jensen 5 (81. Van der Heyden -), Tighadouini 6, Boere 5.5, Slagveer 6 (87. George -).
[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties