FC Twente Nieuws

De cijfers: Marsman grote uitblinker in de ArenA ondanks twee treffers Dolberg

De cijfers: Marsman grote uitblinker in de ArenA ondanks twee treffers Dolberg

Gisteren wist FC Twente één helft stand te houden tegen Ajax en ging het met 0-0 de rust in. In de tweede helft ging het tempo omhoog bij de Amsterdammers en na de 1-0 was de wedstrijd eigenlijk direct gespeeld. Ajax won uiteindelijk met 3-0 door een treffer van Younes en twee doelpunten van Dolberg. Dat de score niet hoger uitviel was te danken aan de wederom uitblinkende Nick Marsman.

[google]Met name in de eerste helft hield de doelman, die in het bezit is van een aflopend contract, de Tukkers in de race. Ook na de openingstreffer van Younes ging Marsman door met de redding op de inzet van Ziyech als hoogtepunt. De middenvelder van Ajax wilde dolgraag scoren tegen zijn oud-werkgever, kreeg één gigantische kans, maar zag zijn inzet gestopt worden door Marsman. Het AD beloonde Marsman dan ook met een 7,5 en was hiermee de beste man van het veld. Zelfs Dolberg die twee keer wist te scoren kon hier niet aan tippen. Hij kreeg 'slechts' een 7.

Cijfers FC Twente:
Marsman 7,5; Ter Avest 6, Andersen 6,5, Thesker, 6 Van der Lely 6; Mokotjo 6, F. Jensen 6 (75. George -), Klich 5; Ede 5 (60. Seys 5), Ünal 5,5, Celina 5,5 (75. Trajkovski -)

Cijfers Ajax:
Onana 6,5; Veltman 5, Sánchez 6, Viergever 6, Sinkgraven 6,5 (76. De Ligt -); Schöne 6 (81. Van de Beek -), Klaassen 6,5, Ziyech 6,5; Traoré 4 (59. Kluivert 6), Dolberg 7, Younes 6,5.
[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties