FC Twente Nieuws

De cijfers: Pleguezuelo samen met Berghuis en Linssen de beste van speelronde 23

De cijfers: Pleguezuelo samen met Berghuis en Linssen de beste van speelronde 23

FC Twente zorgde afgelopen zaterdag voor een daverende stunt door in de eigen Grolsch Veste met 2-0 te winnen van AZ. Een terechte overwinning want de Tukkers waren na een een chaotische week heer en meester en speelden de beste wedstrijd onder Gonzalo Garcia.

De rapporteur kon dan ook niet om de prestatie heen en deelde enkele voldoendes uit aan de spelers van FC Twente. De grote uitblinker was wederom Julio Pleguezuelo. De Spanjaard maakt indruk sinds hij de plek in heeft genomen naast Peet Bijen in het hart van de defensie. Met een 8 kreeg hij samen met Berghuis en Linssen het hoogste cijfer van speelronde 23.

De onvoldoendes gingen deze keer dus uit naar de tegenpartij die er maar liefst zes moesten incasseren. Vier daarvan kregen een vier toebedeeld. Het waren de sterkhouders Koopmeiners, Stengs, Boadu en Idrissi.

[google]

Cijfers FC Twente:
Drommel 7; Troupee 6,5, Bijen 6,5, Pleguezuelo 8, Verdonk 7; Selahi 7,5 (90. Bosch -), Aburjania 7, Busquets 7; Menig 7 (88. Zekhnini -), Vuckic 6, Lang 6,5

Cijfers AZ:
Bizot 7; Svensson 5 (79. Aboukhlal -), Leeuwin 6, Wuytens 6 (37. Sugawara 5,5), Wijndal 5,5; Clasie 5, De Wit 5,5, Koopmeiners 4; Stengs 4, Boadu 4, Idrissi 4 (46. Druijf 5,5)

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties