FC Twente Nieuws

De cijfers: Rapporteur deelt opvallend lage cijfers uit aan FC Twente

De cijfers: Rapporteur deelt opvallend lage cijfers uit aan FC Twente

FC Twente heeft zondag drie punten verspeeld in de uitwedstrijd tegen FC Utrecht. Er was in de wedstrijd maar één ploeg die aanspraak maakte op de overwinning, maar FC Utrecht ging er uiteindelijk met de volle buit vandoor.

FC Twente had de grootste en beste kansen en verzuimde de wedstrijd op slot te gooien. Menig kreeg de grootste kans, maar hield het hoofd niet koel oog in oog met Zoet. Door zwak verdedigend ingrijpen kwam FC Utrecht totaal tegen de verhouding in op 1-1 en vier minuten later scoorde het zelfs de 2-1.

De rapporteur van het AD heeft blijkbaar een andere wedstrijd gekeken want de cijfers zijn discutabel te noemen. Maar liefst zeven spelers kregen een 5,5, waaronder de grote uitblinker Queensy Menig. Twee kregen een vijf en twee spelers een 6,5. Hieronder valt te lezen hoe de cijfers zijn verdeeld. Oordeel zelf.

[google]

Cijfers FC Twente:
Drommel 5,5, Troupeé 5,5, Bijen 5,5, Pleguezuelo 5, Verdonk 5,5, Busquets 5 (88. Nakamura -), Selahi 5,5, Aburjania 5,5, Menig 5,5 (84. Zekhnini -), Vuckic 6,5, Lang 6,5

Cijfers FC Utrecht:
Zoet 6, Klaiber 5, Emanuelson 4,5 (80. Abass -), Hoogma 6, Van der Maarel 5, Maher 5,5, Van de Streek 6, Ramselaar 6, Kerk 5,5, Bahebeck 4,5 (74. Arweiler -), Peterson 5, (62. Van Overeem -)

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties